V Schwarzkopf Professionalu se zavedamo, da se ultimativna lepota prične od znotraj; #truebeauty je več kot prijeten videz, je tudi bistvo človekove notranje harmonije, ki se kaže skozi zunanjost.

Potrošniki iščejo vrhunsko nego s trajnimi ugodnostmi, ki so pogosteje kot ne, osredotočene na “čas zase” in predstavljajo pobeg iz puste, vsakodnevne rutine. Kot odgovor na zahteve potrošnikov je Schwarzkopf Professonal razširil svoj Oil Ultime asortiman z dvema novima, čudovitima oljema za nego las. 

Vrhunska nega, delujoča na osnovi olj

Z najdragocenejšimi sestavinami – od visoko učinkovitih naravnih, prečiščenih olj do poživljajočih aromatičnih eteričnih olj – Oil Ultime zagotavlja lahkotno nego las, hkrati pa uporabnikom pomaga vzpostaviti notranje ravnovesje ter se umakniti pred vsakodnevno rutino. 

Oil Ultime linija s 100% naravnimi, prečiščenimi olji ustvari na laseh zapeljiv sijaj in gladkost, medtem ko razvaja z aromatičnimi Oil Ultime rituali v salonu, ki  pomagajo strankam izboljšati njihovo splošno počutje.

Novosti v asortimanu

Oil Ultime Castor Seed Cleansing olje 

Čistilno olje, formulirano s 100% naravnim oljem ricinusovega semena, ponuja premišljeno in sproščujočo izkušnjo. Olje ricinusovega semena ne vsebuje silikona in je nemastno, nežno čisti in neguje lase ter lasišče. Lahka oljna tekstura omogoča enakomerno porazdelitev, lasje pa so zdravi z naravnim sijajem. 

Oil Ultime Mediterranean Finishing olje

Mediteransko zaključno olje vsebuje bogato mešanico naravnih olj, prepojenih s cvetovi belega jasmina in osvežilnimi citrusnimi notami limete ter pomaranče. Zasnovan je posebej za preprečevanje škodljivih dejavnikov v toplejšem vremenu, kot so npr. UV poškodbe. Ta nemastna kombinacija brez silikona zagotavlja izdatno nego in lase naredi lahke, sijoče ter gladke.

NOVOSTI KMALU V PRODAJI!

T.H.