Kemonov UNAMY SYSTEM je profesionalni sistem za spreminjanje oblike las trajno ali v pol trajno ondulacijo. Enostaven in preprost, ustvari popolne ravne ali skodrane lase, jih obvladuje ali jim podari volumen, s popolnim spoštovanjem do las. Formulacije popolnoma spoštujejo kapilarno strukturo, medtem ko so obdelani lasje mehki in elastični. Unamy sistem predstavlja Unamy Wave, Unamy Texture in Unamy Liss.

Trajna tehnologija kodranja Unamy Wave
Tretma za kodranje las z dolgotrajnim učinkom, ki vam omogoča ustvarjanje mehkih, definiranih in elastičnih kodrov. Edinstvena formula za naravne, barvane ali občutljive lase. Lasje postanejo trajni in elastični v novi obliki. Omogoči končni videz do ponovne naravne rasti las. Unamy Wave ustvari volumen in podporo pričeski, brez tioglikolata in brez amonijaka, s prijetnim vonjem po citrusih.

Pol trajna tehnologija kodranja Unamy Texture
Tretma za pol trajno ondulacijo, brez nevtralizatorjev, ki v eni fazi ustvari naravne kodre, ki trajajo 4-6 tednov. Edinstvena formula za naravne, barvane ali občutljive lase. Zagotovi mehke, naravne in elastične kodre, ki trajajo 4-6 tednov. Unamy Texture omogoča enostavno in hitro spremembo oblike, ustvari volumen in gibanje pričeske, olajša oblikovanje pričeske doma. Formula je brez tioglikolata in brez amonijaka ter s prijetnim vonjem citrusov.

Trajna tehnologija ravnanja Unamy Liss
Tretma za trajno ravnanje las za popolne ravne lase z dolgotrajnim učinkom. Posebna formula za naravne in odporne lase. Lasje postanejo trajni in elastični v novi obliki. Omogoči raven končni videz do ponovne naravne rasti las. Unamy Liss zagotavlja ravne lase na definitivni način in brez volumnov, prav tako s prijetnim vonjem po citrusih.

Zamenjaj glavo, spremeni svoj stil !