Sofisticionirana tehnologija ni več presenetljiva, postala je obvezna  „New norm“ …

Zanimajo nas detajli, skromnost, popolna dodelanost s pridihom individualnosti …

Kjer se v naključni tok in oblikovanje las vtisne osebna nota kreatorja …

„Looki“ – drzno normalni, pošteni, nekomplicirani, udobni in preprosti za oblikovanje …

TREND PALETA BARV

Trenutni trend barv predstavlja nežne in intenzivne različice barv, ki jih lahko najdemo v naravi, naravi Skandinavije. Od lesketajoče se svetlobe, ki se odbija od gladine jezera, do lubja dreves, ki ga obsije jutranje sonce.

TEHNIKE BARVANJA IN TEHNIKE STRIŽENJA PRETEKLOSTI SO SEDAJ REINTERPRETIRANE V SEDANJOST, V ” NEW NORM”

“See the light”. Namenoma ustvarjena naključna igra svetlega in temnega. Nežne, globoke, močne barve, povezane v sožitje s striženjem, stylingom in teksturo. 

ILLUMINA COLOR dodaja poseben poudarek vsakemu striženju, vsaki teksturi, ki živi v “New Norm” svetu. Medtem ko zagotavlja popolno kvaliteto las.

Kolekcija New Norm je bila predstavljena slovenskim frizerjem 2.10.2017. Navdušila nas je s samim drugačnim pristopom do strank. Z neverjetnim sijajem las, ki ga zagotavlja Illumina color. Tehnike barvanja so bile drugačne, posebne, vendar nosljive. Nastale so pod rokami Špele Ribnikar in Nejca Radolič.

Neprecenljivost in piko na i pa je dodal s svojim kreativnim striženjem Matej Komar, ki svoja videnja o striženju, frizerju, predstavi na umetniški, kakor tudi plastičen način, tako da je striženje razumljivo in izredno estetsko.

Po končani uradni predstavitvi trendov, se je pričelo kreativno popoldne frizerjev, ki se je prevesilo v kreativni večer. Ustvarjali so, ste, smo … New norm by past forward …

Wella team se zahvaljuje: Tini Fabijan za makeup in predstavitev trendov ličenja, Branetu Josipović za prostor, vsem modelom, Wella teamu, Nejcu Radolič za pomoč in interpretacijo, Atelje Lik za outfit, Mateju Komar za vrhunsko striženje in Špeli Ribnikar za organizacijo celotnega eventa.

Posebna zahvala pa gre vsem frizerjem, ki so del naše Wella družine!!!

Š.R.