Za podporo frizerjem ter za zadovoljitev povpraševanja po različnih barvnih transformacijah je Schwarzkopf Professional sedaj integriral svojo vrhunsko Fibre Bond tehnologijo v NOVO IGORA ROYAL Fashion Lights barvo ter v NOVO IGORA Vario Blond belilo.

Leta 2015 je FIBREPLEX – revolucionaren sistem za lasne vezi iz Schwarzkopf Professionala, osvobodil koloriste vseh omejitev glede kondicije las. Zahvaljujoč Bond Enforcing storitvi so frizerji lahko zaščitili lase pred poškodbami zaradi posvetlitve, beljenja in barvanja. Leta 2016 je lansiranje Strong Bonds-a utrlo pot “bonding” storitvam, skupaj z vključeno Fibre Bond Tehnologijo v IGORA ROYAL Highlifts koloracijah in predstavilo vrhunsko Bond Connector tehnologijo v negovalnih produktih.

Tudi v 2017 Schwarzkopf Professional ponosno nadaljuje Strong Bonds zgodbo o uspehu z NOVO kategorijo premium bonding barvnih storitev! Upoštevajoč, da so današnje salonske stranke veliko bolj obveščene o barvnih trendih las, Schwarzkopf Professional sedaj omogoča frizerjem, da ustvarijo izjemne barvne transformacije z vrhunsko zmogljivostjo delovanja. Zahvaljujoč integraciji Bonding tehnologije v vse IGORA produkte za svetlenje, lahko frizerji svojim strankam ponudijo izglede, ki jih stranke vidijo na socialnih omrežij in to lažje kot kdajkoli prej, ne da bi pri tem ogrozili kakovost las. 

Za NOVO barvno transformacijo v salonih: 

IGORA VARIO BLOND PLUS

Modro belilo v prahu za svetlenje las do 7 stopenj in natančno nevtralizacijo. Integrirana Fibre Bond Tehnologija okrepi vezi znotraj lasnih vlaken, da reducira lomljenje las. 

IGORA VARIO BLOND SUPER PLUS 

Belo belilo v prahu za svetlenje las do 8 stopenj in natančno nevtralizacijo. Integrirana Fibre Bond Tehnologija okrepi vezi znotraj lasnih vlaken, da reducira lomljenje las.

IGORA FASHION LIGHTS 

Koloracija, ki zagotavlja svetlenje in toniranje v enem koraku – sedaj z vključeno Fibre Bond Tehnologijo, za modne barve brez kompromisa pri kvaliteti las**.

**v primerjavi s storitvijo IGORA ROYAL Fashion Lights brez Fibre Bond Tehnologije