STEVO PAVLOVIČ (Keune ambasador) je na letošnjem slovenskem frizerskem festivalu na Look&Learn seminarju prikazal tehnike kreativnega striženja iz njihove najnovejše kolekcije »Identity«. Dinamično in za publiko inspirativno delo je Stevo dopolnil s številnimi managerskimi nasveti in izkušnjami iz vsakdanjega salonskega dela. Sodelavka HELENA PINTARIČ je predstavila inovativne tehnike barvanja »shadows-sence«, pri čemer je uporabila kombinacijo barv Keune Tinta Color in Color Craving.
Drugi del seminarja je bil posvečen predstavitvi »Punk Couture«, zgodbe o punku, ki praznuje obletnico tako v glasbi kot v modi. Zelo nazorno je bilo prikazano, kako je bila moda inspirirana s punkom. Še posebej doživeto je bilo to videti na dokumentarnem videu o punku. Na koncu je seveda sledila predstavitev modelov urejenih v stilu visoke punk mode, ki so jih pripravili v frizerski hiši Stevo.
Udeležba frizerjev je bila tokrat izjemna, v dvorani je okoli 100 frizerjev navdušeno spremljalo seminar, na koncu pa je seveda sledilo obsežno slikanje modelov. Ob tej priliki je Keune edukator MATEVŽ FIRŠT na kratko predstavil tudi novo negovalno linijo Keune CARE, ki doživlja zelo pozitivne odzive.