Stevo hair academy team ima svojevrstno turnejo edukacij, tako v Sloveniji, kot tudi v regiji.

Najprej so izvedli seminar za Sekcijo Frizerjev Murska Sobota, potem so imeli izjemen nastop v nabito polni dvorani za Keune haircosmetics na Slovenskem frizerskem festivalu v Ljubljani, zatem je Stevo Pavlovič izvedel dva razprodana Look & Learn seminarja – Masterclass striženja v zgodovinskem beograjskem ‘Klubu Frizera Beograda’, kar se nikoli v 50 letni zgodovini kluba še ni zgodilo (dva dni zapored), sledil je seminar za Sekcijo frizerjev Slovenj Gradec, ter Look & Learn + Workshop v Sarajevu – ‘Radionica Frizerska akademija’.

Poleg tega so oktobra gostili Dejana Belega, strokovnjaka iz Srbije za barvanje in balayage tehnike v prostorih Stevo hair academy v Ljubljani, ki je prikazal vrhunske tehnike barvanja in Balayage nijansiranja las za prisotne frizerje iz Slovenije, Bosne in Hercegovine in celo Makedonije. Devetega decembra je bil gost Marko Šimunić – ‘Polyboy barber shop’ iz Zagreba, strokovnjaka za moško striženje, ki je izvedel masterclass moškega striženja las.

Za začetek naslednjega leta je napovedan seminar v Mariboru v ‘Bu hair’ salonu, ter v Zagrebu – Hairstyle News sejmu, kjer Stevo hair academy nastopajo vsa leta, od začetka prireditve.

Ves ta čas pa potekajo individualne edukacije na Stevo hair academy iz striženja, barvanja las in oblikovanja dolgih las.

Keune haircosmetics je zvesti spremljevalec vseh njihovih nastopov, seminarjev in drugih aktivnosti.