Za dramatičen začetek leta je poskrbel korona virus z imenom COVID 19. Nihče si tudi približno ni predstavljal, da se bo ta zahrbtna viroza v začetku letošnjega leta iz nam daljne Kitajske, razširila po celem svetu in posledično tudi do Slovenije. 

Zadeva je dobila takšne razsežnosti, kot jih do sedaj še ni bilo in posledično so se začele dogajati stvari, kot so odpovedi in prestavitve javnih prireditev in dogodkov, športnih in kulturnih prireditev ter praktično vseh aktivnosti, kjer se zbira večje število ljudi.

Gospodarska škoda bo zaradi tega neizmerna in tako že čutimo posledice tudi v naši lepotni industriji. Odpovedani oziroma prestavljeni so praktično vsi spomladanski sejemi in festivali, hkrati pa so začele tudi naše stalne stranke odpovedovati in prestavljati svoje termine v frizerskih in letopnih salonih.

V iskreni želji, da se bo stanje čimprej umirilo in v upanju, da se bo to zgodilo že med tem časom, ko pišem tale uvodnik in do takrat, ko bo marčevska številka revije Salon že v vaših rokah, 

Vas prav lepo poZDRAVljam!

Uroš Popovič