Vsaka dobra manikerka ve, da je izobraževanje na področju manikire najboljše izhodišče za uspešno kariero v svetu nohtov. Najboljše manikerke pa vedo, da so dodatna izobraževanja ključ do še večjega uspeha.

Tega se zaveda tudi Mojca Janežič, direktorica podjetja Akademija Studio Lepota, kozmetičarka, master edukatorka, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka. Udeležila se je prvega intenzivnega mednarodnega edukatorskega treninga pArish, ki je potekal novembra v Italiji.

Linija salonskih izdelkov pArish prihaja izpod rok priznanega nohtnega mojstra Antonia Sacripanteja, ki prisega na #educationfirst. Kot ekskluzivna zastopnica in distributerka za pArish izdelke Mojca Janežič v svojem podjetju Akademija studio Lepota d.o.o. v okvirju Šole za manikerke in pedikerke redno izvaja izobraževanja za permanentno lakiranje s sistemom pArish.

Po edukatorskem treningu se lahko vsekakor veselimo prihodnjih pArish izobraževanj, ki bodo izpostavila ohranjanje zdravja naravnega nohta in vrhunske salonske storitve, ki povzdigne manikerske salone na višjo raven.