Konec meseca novembra smo v Hair beauty organizirali edinstven SHAPING FUTURES DAN – dan, ko smo se posvetili izjemnemu dobrodelnemu projektu iz Schwarzkopf Professionala, ki z brezplačnim izobraževanjem širom sveta pomaga nepriviligiranim mladostnikom do frizerske izobrazbe s končnim ciljem zaposlitve in boljše prihodnosti za vse člane projekta.  

Poleg snidenja in druženja s tremi mladostniki, ki trenutno obiskujejo Mič styling frizersko šolo v Ljubljani, pod okriljem projekta Shaping Futures, je 21.11. potekal tudi kreativen frizerski seminar ženskega striženja v izvedbi SKP strokovnega sodelavca in mentorja
1. ekipe Shaping Futures – Martina Grosa. 

Direktorica Romana Djuran, je pozdravila vse prisotne ter izrekla toplo dobrodošlico tudi Shaping Futures ekipi, našim bodočim frizerskim profesionalcem, ki so za uspešno šolanje prejeli tudi že naša božična darila.  

Udeležencem smo predstavili kreativne tehnike z delom na modelih, individualno svetovanje ter izbrane OSiS styling produkte, za dovršene modne izpeljanke. 

Ponosno obveščamo, da HAIR BEAUTY d.o.o. v sodelovanju z MIČ STYLING ŠOLO razpisuje nove SHAPING FUTURES šolnine! Prosimo razširite to odlično novico, da doseže posameznike, ki imajo željo, strast in motivacijo za uresničitev svojih želja, pri tem pa morda potrebujejo našo pomoč. 

Srečno v novem letu in hvala za sodelovanje!