Prestižna znamka organske kozmetike Philip Martin’s nudi celovito nego za telo, obraz in lase. Unikatni organski izdelki ne vsebujejo glikola, metila, propila, sulfatov, parabenov in niklja, to so sestavine, ki povzročajo draženje kože in alergije.

32 Pure Essential
Raslinski izdelek sestavljen iz 32 različnih zelišč se lahko uporablja tudi za različne zdravstvene težave. Ne vsebuje alkohola in se hitro absorbira. Olje je poživljajoče, negujoče in hranljivo. Idealen kot dodatek barvnim mešanicam. Uporablja se ga lahko pri prehladu, bolečem grlu, mišični bolečini, napihnjenosti, glavobolu, zobobolu, slabem zadahu, za telo, lase, noge, pomirjanje in poživljanje.

Calming Spray, ki pomirja in ščiti
Sprej, ki pomirja in ščiti. Idealen za hidracijo las in lasišča pred barvanjem ali beljenjem. Gel aloe pomirja rdečico, glicerol in betaine pa globoko hidrirata lasišče. Mentol nudi prijeten občutek svežine. Pomirjajoči sprej vsebuje stebelne celice metuljnika, ki ščitijo pred poškodbami UV-žarkov in se tako lahko uporablja kot nega po sončni izpostavljenosti. Uporaba na laseh: proizvod nanesite na lasišče pred barvanjem ali beljenjem las, brez izpiranja. Uporaba na telesu: proizvod uporabite po izpostavljenosti na soncu.

Infusion cream – za zaščito
Infusion krema je antistatični tretma za lase. Lasem daje sijaj in omogoča lažje stiliranje. Ščiti lase pred toplotnimi poškodbami ter jih naredi mehke in brez obtežitve.