Keune Adria d.o.o. je za svoje poslovne partnerje – frizerje organizairal novoletno srečanje v prostorih znane vinske hiše Doppler v Zgornji Kungoti. 

Dogodek je potekal v soboto 25. novembra 2017. Na začetku programa so bili  prikazani  najpomembnejši izobraževalni dogodki za Keune frizerje v letu 2017 (seminarji, delavnice in strokovne ekskurzije). Bilanca celega leta je bogata. 

Da ne bi ostali samo pri statistiki je v nadaljevanju programa revija modnih frizur (12 modelov) ponazorila modne frizure, ki so zaznamovale leto 2017. Videli smo barvne variacije od sivih do rjavih in frizure oblikovane v stilu “street fashion”. Koncept prireditve je zasnoval MATEVŽ FIRŠT, glavni edukator Keune Slovenija, pri pripravi so pomagali trije člani KEUNE AKADEMIJE iz Zagreba (Mirka Vrbanić, Tanja Kuštović in Tea Kraševac). Za make-up je poskrbel Sergej Grosman.

Med gosti je bila TV voditeljica Natalija Bratković, ki je bila predstavljena kot nov obraz za negovalno linijo CARE. Natalija je sicer sama navdušen uporabnik izredno kakovostne negovalne linije Care. Skoraj 150 udeležencem se je pridružil tudi g. Ed Grimson, direktor podjetja Keune Adriatic iz Zagreba, ki koordinira prodajo Keune izdelkov v celotni regiji bivše Jugoslavije. 

Zanimiv in pester program ter gostoljubnost vinske hiše Doppler so pripomogli k dobremu počutju in navdušenju vseh udeležencev na zabavi, ki se je zavlekla v pozne nočne ure. Več kot lep zaključek uspešnega poslovnega leta!