Revija SALON za naslednje leto pripravlja veliko novost na področju strokovnih lepotnih dogokov.  Namreč 18. in 19. maja se bo v kongresnem centru Hotelov Bernardin v Portorožu zgodil prvi 2-dnevni strokovni dogodek z imenom Spring SALON PORTOROŽ 2019.

Sobota bo namenjena predvsem različnim manjšim ali večjim look & learn seminarjem in raznim predstavitvam ter specialnemu Hands-on tečaju. Zvečer pa bo sledil družabni del programa – After party na prostem(če nam bo le vreme naklonjeno).

Nedeljski program pa bo konceptiran za vse udeležence dogodka. V dopoldanskem terminu za vse udeležence pripravljamo zanimivo strokovno predavanje, po kosilu pa bo sledil frizerski GRAND FINAL SHOW s priznano frizersko ekipo(ime pa naj za enkrat ostane še skrivnost).

Obiskovalci se bodo lahko odločali med vstopnicami za sobotni celodnevni program, ali pa samo nedeljski celodnevni program ter tudi za celoten program(2-dnevni paket). Pravtako pa smo že sedaj poskrbeli tudi za nastanitveno gostinski del in sicer smo že sedaj za vas rezervirali 100 sob v Vilah Bernardin 3* in pa nekaj 10 sob tudi v Hotelu Bernardin 5*, kajti v mesecu maju je Portorož vedno zelo zaseden. Še posebej, če vemo, da se v istem terminu v Portoroški marini odvija tradicionalni sejem Internautica.

Vse tiste, ki ste že sedaj zaiteresirani za naš privlačen spomladanski dogodek na obali, obveščamo, da bomo pričeli s sprejemanjem prijav TAKOJ po novem letu!