Indola se razvija
Vse se spreminja, nič ne ostane enako in v našem poslu, kjer to velja dvojno, smo ponosni, da je Indola 2.0 skupaj z digitalnimi mediji in odlično ulično modo postala moderna, dinamična, agilna in odzivna blagovna znamka na super pameten način. Smart-pametno je zapisano v našem DNA! Oblikovali smo vse, kar neodvisen frizer potrebuje za vsakodnevno salonsko delo. 

Pripravite se na našo NOVO linijo negovalnih in styling izdelkov – INNOVA. 

Oblikovanje popolnega odziva
Kot najbolj pametna blagovna znamka na profesionalnem področju, je Indola ustvarila novo, vznemirljivo OTC linijo, ki zagotavlja vse, kar frizer potrebuje, od možnosti ustvarjanja trendovskih stilov in brezhibne kakovosti las do spoznavanja profesionalnih inspiracij ter vplivnih posameznikov. 

Pametno delovanje: 

Trije Smart-pametni koraki: naša poenotena linija 31-ih izdelkov deluje kot prožen sistem, da frizer lahko meša in kombinira selekcijo s pomočjo treh korakov:  čiščenje, nega in stiliranje – za skoraj neomejeno izbiro storitev ter končnih izgledov 

Smart-Pametna Pixel Tehnologija: pri vsakem koraku izkorišča prodorno tehnologijo, da optimizira čudovito barvo las v salonu

Smart-Pametno z NFC tehnologijo – ta vrhunska, brezžična tehnologija je vgrajena v izbor VODILNIH styling izdelkov, ki frizerjem omogočajo takojšen dostop s pametnim telefonom ter nenehno posodobitev vira informacij za modne inspiracije, nasvete ter video posnetke.  

Pametna znanost v naših izdelkih
Smart delovanje pomeni, da smo v koraku z najnovejšimi inovacijami ter razvojem v znanosti in tehnologiji ter si v celoti prizadevamo, da bodo imeli Indola frizerji olajšano delo in bili še bolj kreativni.  

Predstavljamo NOVO Indola linijo – INNOVA
Združili smo zahteve frizerjev, napredno tehnologijo in nadgradili formulacije z novimi sestavinami ter vse skupaj pretvorili v nov asortiman za nego in styling, ki bo izpolnjeval ter presegel pričakovanja vsakega frizerja. 

Razdeljeno na 3 pregledne korake, kot je bila želja frizerjev, ponosno predstavljamo INNOVA asortiman:  

• #ČIŠČENJE (6 produktov)
• #NEGA (10 produktov)
• #STILIRANJE (15 produktov) 

Vsak izmed artiklov se ponaša z novim dizajnom, jasnimi označbami in vzorci na embalaži, za še hitrejšo in enostavnejšo navigacijo pri iskanju pravega artikla. Tako lahko frizerji vsaki stranki dodatno prilagodijo personalizirane stroritve in optimalen izbor tudi za nego las doma.  

Popolno delovanje
Da bi iz tega sistema dobili kar največ menimo, da je neomejen vir inspiracij ključnega pomena za naše stranke.  Z dotikom pametnega telefona preko NFC mikročipa preprosto dostopajte do navodil korak-za-korakom in spoznajte, kako poustvariti najnovejše modne izglede. 

Od začetka do konca, enostavno kot 1,2,3.