Izjemen frizerski spektakel “MY.COLOR, MY WORLD”, SMO obarvali v najbolj inspirativne, trendovske in zapeljive Trinity barve, ki so predstavljale rdečo nit dogodka, kjer je 20 let svoje kreativne frizerske poti praznoval Color ambasador in član artističnega teama za Trinity Haircare ter vrhunski mojster las MATEJ BOGATAJ.
Dogodek, ki smo ga vsi nestrpno pričakovali, je potekal 25. januarja v centru kulture Španskih borcev v Ljubljani, poimenovali pa smo ga Praznik frizerstva. Na njem so namreč sodelovale številne legende slovenske frizerske scene, ki predstavljajo pomemben del Matejeve frizerske poti in smo jih z veseljem spremljali na odru. V soju žarometov so nadvse uživali in se nam z delom na modelih tudi predstavili: legende Narta Studia, ekipa Mič stylinga, Kristijan Petek in Gašper Karničar. Nastopa GAP & MAT – ne bomo nikoli pozabili. Če se dogodka niste udeležili vam svetujemo, da se o tem čimpreje pozanimate. Zabavno in avantgardno, verjemite! Oder so na koncu zavzeli še Matejevi najožji sodelavci iz njegove nove zgodbe, katero kot vodilni kolorist uspešno in predano kroji s Trinity Haircare profesionalno lasno kozmetiko. Tailor’s & Trinity Team Slovenije poleg Mateja sestavljajo: Jana Modrijan, Matic Švigelj in Rok Černe, ki so se z veseljem odzvali povabilu k sodelovanju in nam pripravili odličen nastop. Izjemne zgodbe ustvarjalcev so nas navdušile in popeljale v svet, kjer sanje nimajo meja. Kjer živi kreativnost, pogum in uspeh. Da bi to lahko delili z vami tudi mi, smo si zastavili cilje, ki so višji od perfektne odrske predstavitve. Želeli smo, da je slovenski praznik frizerstva v osnovi humanitaren, zato smo 1000 Eur v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, podarili dijakinji Srednje frizerske šole, ki izhaja iz socialno ogrožene družine. Aleksander Djuran, direktor My.Hair d.o.o., zastopnik za Trinity & Tailor’s lasno kozmetiko na slovenskem tržišču, je donacijo predal gospe Pavli Peterle Udovič, iz ZPMS, ki se je udeležila našega dogodka in se ji ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Na odru sta se jima pridružila glavni akter in slavljenec večera Matej Bogataj ter g. Robin Schenke, generalni direktor za Trinity & Tailor’s kozmetiko iz Švice. Zabavni del programa so obogatili naši Tailor’s ambasadorji – skupina Kvatropirci, ki so nastopili v vlogi modelov ter nas po uradnem delu zabavali na after party-ju. Na razstavnem prostoru My.Hair so kraljevale nove Trinity Metallics koloracije ter ostale produktne uspešnice iz Trinity &Tailor’s asortimana, namenjenega izključno frizerskim salonom. Revija Salon in revija Frizer sta naša najbolj zvesta medijska poslovna partnerja, ki sta se 200-im udeležencem dogodka prav tako predstavila na razstavnih prostorih, skupaj pa smo se zabavali pozno v noč.
My.Color, My.World je združil največje frizerske akterje, sodelavce, poslovne partnerje, salone in predvsem prijatelje, ki so ponosno praznovali z Matejem Bogatajem, katerim se vsem skupaj zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje.
Čas, ki si ga vzamemo eden za drugega, je neprecenljiv. Vsak trenutek šteje. Naš čas je posvečen vam, frizerski svet pa je naš dom.
Dobrodošli v Trinity & Tailor’s družino tudi vi.