Biolagove linije so namenjene reševanju vseh vrst težav las in lasišča, Volumebloom – za tanke lase, Hydrasource – za suhe lase, Keratidose – za kemično obdelane lase… Nekateri izdelki pa preprosto iztopajo iz svojih linij in so pravi hit:

FullDensity Spray
Formula vsebuje biotin, cink in gluko-omega mešanico, ki se lahko uporablja na vlažnih ali suhih laseh. Sprej poveča premer lasnega vlakna tudi do 10% in lasje izgledajo močnejši in polni volumna. Ta izdelek, ki se ne izpira, je primeren za tanke lase in spreminja lase brez življenja, v bogate in sijoče lase. Sprej pomirja in neguje lase in lasišče, ter preprečuje razcepljanje konic in lomljenje las. Primeren za vse dolžine las in vsakodnevno uporabo. Brez parabenov.

ScalpSync Šampon proti prhljaju
Za težave z lasiščem vam priporočamo ScalpSync šampon proti prhljaju, čigar kombinacija pirocton olamina in citronske kisline nežno odstranjuje prhljaj in preprečuje njegov nastanek, lasem pa zagotavlja mehkobo, sijaj in voljnost.

Exquisite olje z moringo
Bogato olje, ki obnavlja lase in jim doda izreden sijaj in nego brez obtežitve las. Moringin koncentrat lase ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi. Olje ščiti neguje in nadzoruje lase, zagotavlja njen izjemen sijaj. Za srednje-močne lase.