Nova profesionalna naravna kozmetika iz narave. 

Vodilno podjetje na področju lasne kozmetike – Matrix, predstavlja novo linijo s poudarkom na pristnosti in koristnosti. Z uporabo izdelkov boste dosegali profesionalne rezultate, saj linija vsebuje, kar od 70 do 100% naravnih sestavin. 

Uporabo linije lahko poimenujemo kar »zelena« lepotna rutina, saj se ponaša z izborom naravnih sestavin, ki ne vsebujejo umetnih vonjev, barvil, parabenov in silikonov. Embalaža pa je izdelana iz 100% reciklirane plastike. Začetek novega leta je odličen čas za vnos nove R.A.W. izkušnje v salone. Presenetite stranke z izborom naravnih izdelkov, ki obsegajo različne linije:

Nourish – Za puste lase
Uporaba kombinacije Nourish šampona in  balzama bosta nahranili suhe in dolgočasne lase in jim povrnila mehkobo in sijaj. Lasje bodo zopet zdravi ter intenzivno negovani. Šampon vsebuje izvlečke kvinoje in meda, balzam pa vsebuje kokosovo olje in kaolin glino. 

Recover – Za poškodovane in občutljive lase
Linija Recover vsebuje šampon, ki bo poudaril sijaj las in ohranil lase negovane,  uporaba balzama bo lase obnovila ter okrepila, da bodo sijoči in voljni. Šampon vsebuje juko in goji jagode, balzam vsebuje olje koriandra in kaolin glino. 

Uplift – Za boljši volumen las
Izrazitejši volumen las prinaša šampon, ki vsebuje črni sezam in grenivko. Uporaba šampona da lasem breztežno strukturo, balzam pa neguje in poveča volumen las. Balzam vsebuje kivi in kaolin glino. 

Edinstveno mešanico olj predstavlja posebno Obnovitveno olje, ki vsebuje čisto olivno, sončnično, boragino, esencialno »rockrose«, koromačevo olje, itd. Uporaba obnovitvenega olja krepi lase, ščiti in pomaga pri absorbciji UV žarkov, hidrira lase ter lasem daje prijetno aromo s sladkih pridihom limone. Olje je uporabno za vse tipe las. 

Ponudba izdelkov R.A.W. zajema tudi kolekcijo glinenih mask Backbar. Maske so obogatene s senzorično ekstra-negovalnimi glinami. Pri Matrixu so maske razdelili na naslednje linije in sicer na:

Re-hydrate glinena maska – neguje in vlaži suhe in puste lase ter nudi občutek negovanih las, vsebuje karitejevo maslo in maroško vulkansko glino. 

Re-hab glinena maska – obogatena je s satjem in kaolinsko glino, intenzivno neguje oslabljene in občutljive lase.

Re-bodify glinena maska – nudi volumen in polnost ravnim in tankim lasem, obogatena je z ingverjem in kaolinsko glino. 

Danes je odličen dan, da uvedete spremembo v vaše salone in strankam omogočite posebno organsko nego las in nov naravni slog.