L’Oreal Professionel serija Mythic Oil predstavlja renovacijo olj, sedaj z višjo koncentracijo naravnih olj. Celotna linija temelji na osnovi arganovega in sezamovega olja, ki vsebujeta vitamin E.

Linija olj Mythic Oil je oblikovala profesionalno, trajno in naravno nego las. Olja vsebujejo višjo koncentracijo naravnih olj, ki bodo zaščitila lasna vlakna in naredila lahkotno oblogo in pustila mehak in sijoč učinek. Poleg tega nudijo tudi toplotno zaščito do 230°C.

S štirimi različnimi olji v liniji želimo zadovoljiti potrebe vseh žensk, ki želijo za svoje lase le najbolje.

Mythic Oil Original vsebuje visoko koncentracijo arganovega olja. To dragoceno olje, znano kot »tekoče zlato«, pridobivajo iz legendarnega maroškega arganovega drevesa. Žene berberov so uporabljale arganovo olje za nego las skozi stoletja. Obogateno z vitaminom E, nahrani in obnovi lase ter jih pusti mehke in sijajne.

Mythic Oil Richesse poleg osnove arganovega olja vsebuje visoko koncentracijo mareličnega olja. Drevo marelice izvira iz divjine na Kitajskem. V starem Egiptu so kraljice svoje lase negovale z mareličnim oljem za dodatno mehkobo in nego. Obogateno z vitaminom E in A, združuje svetleče vrline in učinek zgladitve za gladek končni rezultat.

Mythic Oil Radiance vsebuje visoko koncentracijo arganovega in brusničnega olja. To odlično rdeče sadje so najprej uporabljali Indijanci, ki so odkrili vsestranskost divjih jagod kot sredstvo za hrano, barvilo za tkanine in sredstvo za zdravljenje. Poleg tega, da simbolizira mir, so semena obogatena z vitaminom C, ki neguje poškodovane barvane lase. Njegova glavna vrlina je negovanje in zaščita barvanih las, poleg tega pa jim nudi zdrav sijaj. Olje Radiance bo vaše lase ščitil tudi pred soncem, saj vsebuje UV filter.

Mythic Oil Huile Scintillante vsebuje visoko koncentracijo sezamovega in mandljevega olja. Sezamovo olje, ali kraljično olje se že tisočletja uporablja v Indiji, je obogateno z minerali in vitaminom E, neguje lase in kožo. Poleg pomirjevalnih in zglajevalnih vrlin ščiti lase pred soncem. Mandljevo olje, ali grški oreh poimenovan po starih Rimljanih. Egipčanske kraljice so ga uporabljale zaradi svojih pomirjevalnih lastnosti. Obogateno z vitaminom F nahrani in omehča kožo in lase ter jim nudi prožnost in mehkobo.