Samo vaš frizer vas lahko naredi unikatno. Ne glede na to ali ste ljubitelj pisanih barv ali imate raje prikrita barvna pramena, zdaj vas izzivamo – #colorfulhair je nov vsakdan. L’Oreal Professionnel je na trg ponudil novo linijo pisanih barv za vse, ki si želijo spremembe. Linijo #colorfulhair sestavlja 7 barv in 1 čista baza za mešanje. Čas je, da si tudi vi brez strahu privoščite igrive lase, kot ste si jih vedno želeli in zdaj je pravi trenutek. Drznite si in si omislite najbolj vročo barvo tega leta Ledeni mentol. Barve niso permanentne, njihov učinek traja do 15 pranj, lase pa pustijo mehke in negovane. Dobra lastnost barv je tudi, da so brez amonijaka. Letos si lahko omislite živahne barve, ali jih umirite s Crystal Clear barvo in izberite bolj pastelen odtenek. Igrajte se z barvo las, kot se igrate z vašim make-upom!

Vi si izberite želeno barvo, za ostalo bo poskrbel vaš frizer:

»Peekaboo« pričeska
Si želite svojo pričesko malo popestriti. Potem je ta frizura za vas. Subtilni prameni želenih barv, ki se nanesejo na predel od lica do konic.

Pastelage
Združite bayalage tehniko in pastelne barve ter ustvarite najbolj trendi pričesko v tem letu.

Lasje morske deklice
Ste tudi ve, kot ste bile majhne sanjale, da ste morske deklice. Letošnji hit poletja in družbenih omrežij vas bo zagotovo navdušil. Pričeska z navdihom morja vas bo spremenila v prave morske vile.

Barva vijoličaste sivke
Igriva in zabavna barva sivke z dodanimi nežnimi toni vas bo naredila igrivo in zanimivo. Primerna za srednje dolge lase.

»Candyhair« pričeska
Ste vedno sladkosnede? Potem je taka lahko tudi vaša letošnja pričeska. Candyhair barva združuje tri pastelne komplementarne barve in si tako ustvarite zabavno prelivanje barv na svojih laseh.