Sredi meseca oktobra je v prestolnici Slovenije potekalo pomembno srečanje svetovnih distributerjev in partnerjev italijanske kozmetike Kemon. 

Podjetje Trimužijat, ki zastopa kozmetiko Kemon, si lahko v čast šteje tako pomembno gostovanje proizvajalca lasne kozmetike Kemon, ki spada med vodilne znamke lasne kozmetike v Italiji. 

V tem času smo imeli priložnost spoznati lastnika in direktorja družbe Kemon G. Giuliana Nocentinia. Oče podjetja Kemon si je vzel čas tudi za nas, nam predstavil podjetje, njihovo strategijo in dogodek sam. 

Vsakoletni dogodek Kemon Golden Partners poteka vsako leto na drugi lokaciji, po svetovnih prestolnicah. Oktobra je bila deležna tega Slovenija in podjetje Trimužijat ter g. Mavricij Mužina, kot distributer Kemon za Slovenijo in Hrvaško. Gre za srečanje Kemonovih zlatih partnerjev. To je skupina  najboljših distributerjev Kemona, ki predvsem sledijo filozofiji podjetja Kemon.  Tukaj so bili poslovneži iz Poljske, Nemčije, Bližnjega Vzhoda, Španije, Nemčije, Irske, Belgije.

Srečanje je že postalo tradicionalno. Kemon je s tem začel že pred šestimi leti in povabil njihove najboljše partnerje. Slednji so tesno povezani z matičnim podjetjem Kemon, so najboljši partnerji, sicer ne po velikost prodaje, temveč po tem, da so kot poslovni partnerji osvojili, sprejeli in širili Kemon filozofijo True-Visionary- Beauty (resničnost-vizija-lepota).

Bistvenega pomena je kredibilnost podjetja in  izdelkov, ker je v frizerskem sektorju veliko laži in neresnic. Kemon je podjetje, ki veliko da na sestavine pri proizvodnji in vrednote tradicije, ki jih družina Nocentini prenaša iz roda v rod. 

Njihovi izdelki so povezani z visoko kakovostjo, potrjeno z raznimi certifikati, kot npr.: certifikat ISO 9001 – certifikat za kakovost proizvodnje, certifikat ISO 14001 – certifikat za ambient, kar pomeni ne onesnaževanje narave, različni visoko standardni normativi pri proizvodnji in certifikat za sigurnost in varnost pri delu, v izogib toksičnosti izdelkov. 

Gospod Giugliano Nocentini pravi, da je opisati podjetje Kemon na kratko nemogoče. Ne proizvajajo samo izdelkov ampak tudi ustvarjajo modo za frizerske salone in nudijo izobraževanja v kompleti ponudbi.