Najnovejša inovacija iz Schwarzkopf Professionala je tukaj – BOLD COLOR WASHES – zagotavljajo izrazito in živahno barvo z minimalnimi napori ter impresivno dolgotrajnimi rezultati! Zahvaljujoč semi-permanentnem delovanju šamponov brez sulfatov*, te visoko-pigmentirane formule zagotavljajo hitro koloracijo v samo enem koraku! 

Povpraševanje po izraziti barvi se je v zadnjih petih letih** več kot podvojilo, saj vse več strank v salonih želi izraziti svoje osebnosti z živahno barvo. Z močnimi vplivi iz japonske animacijske kulture, ki je sedaj izrazito popularna, trendi hiper stilizacije z močnimi odtenki nenehno naraščajo … To poletje bomo videli še več raznolikih barvnih izgledov – zahvaljujoč našim štirim BOLD COLOR WASHES barvnim šamponom! 

NOVI BOLD COLOR WASH ŠAMPONI Schwarzkopf Professional se zavzema za zagotavljanje izdelkov in pripomočkov, katere frizerji potrebujejo za izpolnjevanje želja svojih strank; zato je BOLD COLOR WASH nova pomembna obogatitev barvne ponudbe vsakega salona. Zahvaljujoč Schwarzkopf Professional BOLD COLOUR WASH liniji, lahko frizerji in stranke uživajo v hitri in enostavni salonski semi-permanentni aplikaciji pri umivalniku … tudi na temnejših osnovah las. 

Kako delujejo BOLD COLOR WASH šamponi? Visoko koncentrirane, brez-sulfatne* formule iz Schwarzkopf Professionala kreirajo tonirne odtenke na temnejših osnovah in intenzivne, živahne rezultate na svetlejših osnovah las; in kar je najboljše … intenzivnost barve se poveča z vsako uporabo! 

Zahvaljujoč večkratnim metodam aplikacije lahko frizerji svojim strankam nudijo povsem prilagojene storitve, vključno z nanosom po celi glavi za zanimiv in vpladljiv modni izgled, izrazito barvno osvežitev ali pa z različnimi kreativnimi tehnikami ustvarijo več-tonirni učinek barvanja. 

Unikatne prednosti in lastnosti produkta: 

 Visoko koncentrirane formule za izrazite in intenzivne barvne rezultate, celo na temnih osnovah las 

Hitro obarvanje s semi-permanentnim delovanjem na osnovi šampona 

Umivanje in obarvanje las v enem enostavnem koraku 

Vizualen čas delovanja od 3-5 minut in največ do 20 minut 

Intenzivno sijoč lesk 

Za najnovejše trende in lasne inspiracije sledite Schwarzkopf Professional-u na socialnih medijih z
@schwarzkopfpro in spremljajte BOLD COLOR WASHES z #BOLDCOLORWASHES in #COLORWASH hashtagi. 

*SLS/SLES Sulfati: Sodium Lauryl Sulfat & Sodium Laureth Sulfat 

**Google trendi