Letos je Schwarzkopf Professional na široko odprl svoje kreativne, barvne laboratorije in so-ustvaril edinstven koncept. 

IGORA ROYAL že več kot 50 let nudi frizerjem vrhunsko barvo v visoki definiciji. Zdaj je čas, da zaživimo v še več barvah, saj IGORA ROYAL, kot vodilna blagovna znamka za barve v Schwarzkopf Professionalu, napoveduje za 2018 – navdušujoče leto barve!

Z ohranjanjem vodilne pozicije v barvi in trendih, je IGORA ROYAL linija pripravljena na razkritje nečesa zelo
posebnega … pripravite se za IGORA #RoyalTakeOver!

Prvič je v Schwarzkopf Professionalu 6 najbolj navdihujočih, svetovno priznanih koloristov prevzelo naše laboratorije za kreiranje barv ter ustvarilo 3 specialne kolekcije – nekaj, kar se doslej še ni zgodilo! 

Njihov podpis. Naše nianse. Vaše barve. 

Trend So-ustvarjanja

Schwarzkopf Professional je še močneje povezal svoje poslovne partnerje – frizerje, da bi s soustvarjanjem prinesel nove barvne vizije. Z razumevanjem, da pravo sodelovanje 

utira pot za resnično inovativnost ter ustvarjalnost, bo IGORA #RoyalTakeOver iz Schwarzkopf Professionala izstopala po odličnosti pri inovacijah, ki so usmerjene na kupce.

Barvne Kolekcije in Kreatorji

Schwarzkopf Professional je izbral tri najboljše svetovno priznane koloriste in tri industrijske influencerje, ki so v skupinah tvorili IGORA #RoyalTakeOver ekipe, vsaka s svojimi edinstvenimi barvami:

1. DUSTED ROUGE: kreatorja – Schwarzkopf Professional barvna ambasadorka – Lesley Jennison (@lesleyjennison) in barvni specialist iz Brazilije – Jean Philippe Santos (@phjean), ki sta ustvarila 6 osupljivih rdečih odtenkov, predstavljenih v pudrastih, modnih tonih sezone                    (na voljo predvidoma od sredine februarja 2018)

2. DISHEVELED NUDES: kreatorja – Internacionalni Schwarzkopf Professional ambassador -Matt Clements (@mattclements_colourist) in barvni vizionar iz Španije ter član X-Presion, Jorge Cáncer (@expresioncreativos), ki sta kreirala kolekcijo peščeno kožnatih tonov z nežnim izgledom in specialnimi poudarki modrega ter zelenega karakterja (na voljo predvidoma aprila 2018)

3. LUCID NOCTURNES: kreatorja – Schwarzkopf Professional Barvna Direktorica – Rossa Jurenas (@rossajurenas) in Ameriški Lasni Umetnik – Linh Phan (@bescene), ki sta ustvarila globoke in zapeljive barve, od strastne vijolične, modre do navdihujočih nains jagodičevja – šest novih odtenkov za sijoče izglede, ki v hipu prevzamejo vso pozornost (na voljo predvidoma oktobra 2018). 

Tri izjemne barvne kolekcije odražajo kreatorjeve načine življenja, osebnosti in kreativnosti – ko se barvni umi združijo, so možnosti neskončne! 

Vsi IGORA #RoyalTakeOver izgledi bodo predstavljeni v Schwarzkopf Professional 2018 ediciji Essential Looks-a ter na www.igoraroyaltakeover.com in uradni strani Schwarzkopf Professionala, kot tudi na www.hairbeauty.si

Sledite Schwarzkopf Professional na socialnih medijih preko @schwarzkopfpro, kot tudi IGORA #RoyalTakeOver preko #DustedRouge in #RoyalTakeOver.  

IGORA #RoyalTakeOver DUSTED ROUGE kolekcija bo kot prva dosegljiva v sredini februarja 2018 v Schwarzkopf Professional partnerskih salonih po Sloveniji.