Slovenski frizerski festival, ki je potekal v nedeljo, 22.10.2017, je bil že 18. po vrsti. Hair beauty d.o.o. je kot sponzor dogodka aktivno sodeloval z lasno kozmetiko Schwarzkopf Professional in Indola. 

Festivala se je udeležilo veliko število obiskovalcev, katerim smo prikazali novosti obeh blagovnih znamk ter jih navdušili z zanimivim sejemskim dogajanjem. Pri Schwarzkopf Professionalu smo izpostavili nov koncept svetlenja las Strongbonds, Indola pa se ponaša s povsem novo INNOVA linijo nege in stylinga.

Pestra sejemska dejavnost se je pričela že pred osrednjo prireditvijo, ko sta na našem razstavnem prostoru z delom na modelih kreirala nove trende: Martina Klaut za Schwarzkopf Professional, ki je predstavila Essential Looks 2-2017 edicijo, za lasno kozmetiko Indola pa je ustvarjal Simon Volčič, ki je obiskovalcem predstavil Indola modne smernice SSC 2017 kolekcije.

Okoli 14.00 ure je osrednji oder razprodane Marmorne dvorane zavzel Kristijan Petek in ekipa KSFH, z lasno kozmetiko Schwarzkopf Proofessional, specialna gosta letošnjega nastopa pa sta bila Martin Gros ter Dejan Krajnc, lanskoletna OSiS Cup nagrajenca in naša strokovna sodelavca. Z vrhunskim show programom so prikazali aktualno edicijo Essential looks Ikon Collection 2-17, ki slavi modne ikone in je brezčasna v vseh pogledih. Drugi del nastopa pa je pripadal kolekciji M-functional, modnim trendom KSFH frizerske hiše, kjer je prevadovala čutna zapeljivost in ženstvenost, v prevladujoči 1 barvi in 1 striženju, vendar z več različnimi izpeljankami.

Modno dovršenost celotnega dogodka je popestrilo še posebno fotografiranje na naši stojnici in druženje s cenjenimi strankami, kjer smo prejeli čudovite fotografije in neprecenljive spomine.

Iskrene čestitke in zahvala vsem nastopajočim in sodelujočim v sklopu podjetja Hair beauty d.o.o., organizatorju festivala ter našim poslovnim partnerjem za udeležbo in sodelovanje.

T.H.

HAIR BEAUTY d.o.o.

Slike: Huha in arhiv Hair beauty