Distributer Keune Adria d.o.o. je tokratno jesensko srečanje organiziral  7. in 8.oktobra 2017 v Opatiji. 

Za malo spremembe je bil strokovni del srečanja organiziran kar na manjši ladji. V goste je bil povabljen zagrebški frizer VLADO VUKOBRAT, član znane hrvaške IDEA akademije, ki je prikazal dve inovativni in komercialni tehniki striženja. Prikazane tehnike lahko frizerji uporabijo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu. Nad rezultatom so bili navdušeni tako prisotni frizerji, kot oba modela. 

Keune edukator MATEVŽ FIRŠT je vmes predstavil novosti v Keune asortimanu (predvsem Miracle eliksir). Seveda je bilo govora tudi o barvanju las. Predvsem pri svetlenju las je Matevž poudaril veliko vlogo preparata Bond Fusion. S tem izdelkom lahko preprečimo dodatne poškodbe las in izjemno ojačamo strukturo las med postopkom barvanja. S popolnim tretmajem barvanja Keune dokazuje, da je na področju barvanja las pravi in zanesljiv partner frizerju.

Dobremu razpoloženju sta dodatno botrovala sončen jesenski dan in mirna plovba po Kvarnerskem zalivu. Na koncu so zadovoljni potniki prejeli  diplomo, da so prisostvovali prvemu seminarju na plavajoči frizerski akademiji …