Podjetje HAIR BEAUTY d.o.o. je od 29.9. do 1.10.2017 organiziralo 3-dnevni program s strokovnim izobraževanjem v BEOGRADU.

Tam je potekal Mahogany Master Class + Essential Looks Best Of look & learn seminar ter Inspiracijski trend show lokalne ekipe! Ekipa frizerjev iz Slovenije je štela okoli 80 frizerjev in prav vsem se zahvaljujemo za udeležbo in sodelovanje! 

V hotelu Crowne Plaza Beograd se je zbralo več kot 500 udeležencev  iz celotne Adria regije, kjer so nam posamezne nastopajoče ekipe  pripravile čudovite frizerske predstavitve s prikazom aktualnih modnih trendov za obdobje jeseni in zime 17/18. Oder je najprej zavzel ESSENTIAL LOOKS Adria team, skupaj s Kristijanom Petkom ter ostalimi SKP renomiranini trenerji ter nam v look & learn šolanju prikazali BEST OF – IKONIC kolekcijo, ki slavi 8 kultnih izgledov, ki so brezčasni  in moderni še danes. Nato se nam je predstavil znameniti Mahogany kreativen team, ki konstantno premika meje frizerskega posla z nepremagljivo energijo ter tehnično popolnostjo. Na koncu pa je sledil še odličen Inspiracijski show lokalne ekipe z dovršenimi kreacijami akterjev: Mister X, Joško Tafra in Lidija Štokić. Druženje se je nadaljevalo na OSIS Made to create after partyju, naslednji dan pa smo se odpravili nazaj proti Sloveniji.  Čudovit vikend, nepozabna doživetja in mesto Beograd, ki nas je očaralo! Čestitke organizatorju in hvala vsem, ki ste te 3 dni preživeli v družbi HAIR BEAUTY kolektiva

Idej za naslednje leto nam ne manjka, zagotovo pa bo zopet navdihujoče in kreatvino!

T.H.

HAIR BEAUTY d.o.o.

Slike: organizator