Napredna lasna perfekcija za vlaženje las. Dobrodošli v napredno dimenzijo nege las – BC BONACURE HAIRTHERAPY!

Bonacure s specifičnimi formulacijami ter skrbno izbranimi sestavinami za vsak segment poskrbi za perfektno nego, zdrav izgled in vrhunsko kondicijo las.

Skrivnost BC lasne terapije je edinstvena Cell Perfector tehnologija, ki poskrbi za osupljivo moč nege za optimalno obnovo ter dosego naravne perfekcije. Tehnologija zapolni praznine v lasni površini z 18-delno karbonsko sestavo in natančno poustvari naravno površino las. Poleg tega so lasje obnovljeni tudi od znotraj, za kar poskrbi lasem identična veriga amino kislin – za prerojeno doživetje las: nova moč, prožnost in sijaj!

BC Moisture Kick asortiman

BC MOISTURE KICK ŠAMPON očisti normalne do suhe ali skodrane lase. Z derivati hialuronske kisline obnovi lasno strukturo ter hkrati zagotavlja globinsko hidracijo.

BC MOISTURE KICK SPRAY BALZAM
Balzam v spreju z derivati hialuronske kisline razvozla lase ter zagotavlja globinsko hidracijo. Obnavlja normalne do suhe ali skodrane lase! GRAZIA ZMAGOVALEC V KATEGORIJI LASJE – ZA VAU UČINEK!

BC MOISTURE KICK MASKA z derivati hialuronske kisline za intenzivno rehidracijo ter globinsko nego.

BC MOISTURE KICK BEAUTY BALM lepotilni BB balzam za lase z derivati hialuronske kisline za intenzivno rehidracijo in pomoč pri zaščiti pred toplotnimi poškodbami sušilcev + za izjemen sijaj!