PRVI holističen Sistem za Razstrupitev Lasišča s StemCodeTM kompleksom iz Schwarzkopf Professionala: BC Bonacure Scalp Genesis

Ob upoštevanju, da se lepi lasje začnejo z zdravim lasiščem, je Schwarzkopf Professional negovalna linija – BC Bonacure, v svoj portfelj dodala NOVO unikatno kolekcijo za nego lasišča in las: BC Scalp Genesis.

Zaradi hitrega življenjskega sloga, onesnaženosti mest in okolja so strankam v salonu vse bolj pomembne nove vrednote – trend čistega življenja, uravnoteženi tretmaji in detoksikacija od glave do pete. Schwarzkopf Professional razume vpliv teh dejavnikov  na lase in lasišče – in še pomembneje, kako jih premagati že v izvoru. NOVA BC Scalp Genesis kolekcija je prvi sistem za razstrupitev lasišča iz Schwarzkopf Professionala s StemCodeTM Complex-om, ki takoj rebalansira lasišče, hkrati pa izboljšuje ter varuje stanje las v prihodnje.

Neuravnoteženost las in lasišča
S pomočjo 360˚ pristopa k doseganju zdravega lasišča ter zdravih las – tako znotraj kot zunaj – NOVI BC Scalp Genesis asortiman nudi celostno linijo izdelkov brez silikonov, ki se ponaša z vrhunsko tehnologijo za preprečevanje in učinkovito delovanje proti naslednjim neuravnoteženostim lasišča:

• Uho in občutljivo lasišče (Soothing linija)
• Mastno lasišče (Purifying linija)
• Prhljaj (Anti-Dandruff linija)
• Izguba las (Root Activating linija)

Superiorna Tehnologija
BC Scalp Genesis tehnologija vsebuje unikaten StemCodeTM Complex ter specifične Vitamine, ki ustvarjajo sistem za preprečevanje stresa, ki pomaga zaščititi pred oksidativnim stresom ter zunanjimi agresorji, hkrati pa ščiti lase.

Inovativna Scalp Detox Storitev
Schwarzkopf Professional je ustvaril inovativno, salonsko detoksikacijo, ki frizerjem omogoča reševanje neravnovesij na lasišču, kar zagotavlja najvišjo raven skrbi za svoje stranke.  BC Scalp Genesis detoksikcijska storitev je na voljo za ogled na Schwarzkopf Professional YouTube kanalu: www.youtube.com/schwarzkopfpro.