Super dragoceni tretmaji Australian Gold za sončenje ter brezhibno porjavitev, razdeljeni v štiri različne kategorije izdelkov:

SONČNA NEGOVALNA KOZMETIKA Z ANTI-AGE UČINKOM TER UČINKOM PORJAVITVE IN POUDARJANJA BARVE.

Z zagotavljanjem peptidov, vitaminov A, B5, C in E spodbuja proizvodnjo melanina za intenzivno porjavelost in krepi naravno zaščito kože.

Ne vsebujejo zaščitnega faktorja za zaščito pred soncem. Nanesite PRED uporabo krem za zaščito pred sončnimi žarki.

KOZMETIKA ZA ZAŠČITO PRED SONČNIMI ŽARKI Z ZAŠČITNIM FAKTORJEM IN PROTI STARANJU KOŽE.

Zaščita kože pred ultravijoličnimi (UV) žarki. Zahvaljujoč naravnim sestavinam kot so avtohtona avstralska sliva, olivno olje in aloe vera spodbuja naravne obrambne mehanizme kože. Uporabljajte po uporabi negovalne kozmetike z Anti-Age učinkom; ZF od 6 do 50+.

KOZMETIKA ZA DNEVNO NEGO KOŽE IN NEGO KOŽE PO SONČENJU 

Naravne sestavine (olje konoplje, bela breskev, hibiskus) kožo globoko negujejo ter ji zagotavljajo vitamine in primerno hidracijo. S tem varujejo kožo pred prezgodnjim staranjem. Uporablja se vse leto.

IMATE RADI JANTARNO BARVO, NE PA UV ŽARKOV IN SONCA?

Linija SUNLESS je idealna: samoporjavitev za naraven ten polti, ki jo spodbujajo aktivne sestavine sladkorja.

Kako z AUSTRALIAN GOLD DO POPOLNE PORJAVITVE?

Prvi korak je uporaba INTENZIVNE NEGOVALNE KOZMETIKE. Po absorbciji le te na kožo nanesemo KOZMETIKO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM Z ZAŠČITNIM FAKTORJEM (ZF). Aktivne sestavine, ki so značilne za ojačevalce barve se tako v kožo temeljito vpijejo. Pri tem pa jih ne ovira zaščitni faktor, ki zagotavlja zaščito pred UV in infrardečimi žarki. Rezultat je negovana in gladka koža, stimuliran melanin ter zaščitena koža.

Fresh & Cool z zaščitnim faktorjem

Popolnoma nova linija tretmajev z zaščitnim in osvežilnim učinkom. Odporna je na znoj in vodo. Uporablja značilnosti mentola za takojšen občutek hlajenja. Active Chill: ekskluzivna tehnologija z osvežilnim in dezodorantnim delovanjem na osnovi mentolovih izvlečkov. Daje takojšen in dolgotrajen občutek svežine in pomaga nevtralizirati slabe vonjave. Brez oksibenzona in oktil metoksicinamata: vsebuje visoko biorazgradljive filtre, ki ne škodujejo morju in spoštujejo okolje.