Apothecary 87 je ena izmed vodilnih blagovnih znamk, ki se ukvarjajo z moško nego. Blagovna znamka iz Združenega Kraljestva je etos ustvarila okoli štirih besed: starodobnost, kakovost, zabava in moškost. S tem načelom v mislih spreminjajo dojemanje moške nege.

Sedaj dostopna tudi v Sloveniji!

Vanilija & MANgo olje za brado je svetle barve in se hitro in lepo absorbira v brado. Le nekaj  majhnih kapljic je potrebnih, da bodo vaša brada in brki prejeli potrebno hidracijo. Olje ne pusti mastnega občutka in je nežen do kože, ki jo tudi neguje. Vedite, da je zdrava koža osnova za zdravo brado in brke.

Nekatere izjemne lastnosti olja za brado so:

Mehkoba – Olje brado instantno omehča, in učinek traja preko celega dneva. Takoj, ko nanesete olje na brado, kožo in okoli bradnih mešičkov, bo koža postala mehkejša in ustrezno navlažena. Olje se lahko uporablja za dnevno vlaženje in zvečer, pred spanjem. Olje bo vašo brado obranil tudi pred vetrom in dežjem.

Lesk – Olje za brado bo vaši bradi dalo nežen sijaj, zato ne bodite začudeni, ko boste prejeli pozitivne komentarje od ljudi, ki opazijo vašo brado.

Dišava – Če še niste uporabljali izdelke Apothecary 87, potem jih morate začeti uporabljati. Inovativne vonjave so tudi eden izmed zaščitnih in edinstvenih znakov te znamke, s katero se razlikuje od drugih izdelkov na trgu. Značilen vonj tega olja je pozitivna aroma, ki vas bo dvignila in napolnila z energijo, dominanten vonj manga v spremstvu z nežnimi in finimi naravnimi toni.