Drugi Spring Salon portorož se nezadržno približuje in že sedaj vam lahko zaupamo, da bo letošnji 2-dnevni program še bogatejši od lanskega.

V soboto in nedeljo se nam obetajo številni Look&learn seminarji z emninetnimi frizerskimi velemojstri tako iz Slovenije, kot tudi iz tujine, med katerimi zagotovo izstopa ime Dove Palmer iz Anglije. Gospod Palmer je trenutno eno najbolj vročih svetovnih frizerskih imen v tehnikah striženja in verjamemo, da nam bo vse svoje bogato znanje lahko predstavil tako v soboto, ko bo gost ene izmed nastopajočih ekip, kot tudi v nedeljo na celodnevnem Hands on tečaju, kjer se boste lahko odločili za intenzivno prejemanja znanj na bolj intimnem nivoju. Namreč, tečaj bo omejen samo za 10 ljudi, ki se bodo lahko praktično učili vrhunskega striženja na lutkah skozi cel dan.

Prav tako se nam tudi letos obeta pestro in kakovostno mednarodno tekmovanje v oblikovanju nohtov, ki bo tokrat potekalo tako v soboto, kot tudi v nedeljo. Poskrbljeno pa bo tudi za družabno dogajanje v soboto zvečer na atraktivni terasi GH Bernardin.

Priporočamo vam, da si že sedaj planirate vikend za obisk na obali in si čimpreje zagotovite nočitev po ugodnejših cenah!