četrtek, 16 julija, 2020
[ad id=”5488″]

Odlična Matrixova ekipa, sestavljena iz »cool frizerskih mojstrov« vam bo na letošnjem Slovenskem frizerskem festivalu, poleg številnih stylingov, predstavila tudi kolekcijo modernih »vivid lookov« in novih trendov z nepogrešljivimi Matrix barvami.

Prisma geometric Hair & K now  kolekcija Kemon/jesen-zima 2018/19

Novo Kemonovo kolekcijo jesen/zima 2018/2019,  z imenom K-NOW #2, vam bosta predstvila priznana italjanska frizerja Francesca Morelli in Riccardo Rogari.

Francesca Morelli
Francesca sicer prihaja iz Genove, pred kratkim pa se je preselila v mansardno stanovanje v Miranu. Vedno je oblečena v črno. Letos je postala koordinatorka skupine Kemonovih učiteljev: »Med tako redkimi ženskami v tej vlogi je to pravo zadovoljstvo.« Februarja 2018 je dopolnila 30 let in zelo rada potuje v eksotične dežele. 

Riccardo Rogari 
Prihaja iz Gubbia in ima 35 let. Je izkušen Kemonov učitelj, v svojem salonu v Gubbiu se rad posveča predvsem negi las. Vedno je pozoren na nove trende. Nove modne frizerske kolekcije so zanj priložnost, da izdela in ustvari nove tehnike striženja in barvanja.

Schwarzkopf Professional letos praznuje 120. obletnico delovanja in lahko pričakujete, da boste videli izjemno navdihujoč nastop, saj bomo kot ena izmed vodilnih svetovnih znamk za lase premaknili ustvarjalne meje še višje in tako proslavili 120 let frizerskega delovanja v svetovnem merilu ter 25 let delovanja v Sloveniji. Schwarzkopf Professional povezuje, izobražuje in inspirira frizerje po vsem svetu ter s pomočjo unikatnih Essential Looks modnih trendov, katere vam bo na letošnjem odru festivala predstavila ekipa KSFH Kristijan Petek, Gašper Karničar in gost Zvonko Jovanović, odkriva nove smernice REdefining YOU kolekcije za jesen-zimo 2018/2019. Poudarek je na moči, individualnosti in navdihu, ki se prilagaja posamezniku in ga definira. S tremi novimi modnimi trendi smo ustvarili edinstvene izglede, ki ustrezajo vsakemu slogu in načinu življenja. KSFH team bo predstavil tudi novo H-ADD kolekcijo raznolikih inspiracij, združenih v harmonično celoto s fokusom na kontrastih, različnih strukturah in izgledih današnjega časa.

Mi smo eno. Združeni skupaj z ljubeznijo do las. Da presežemo, kaj je že bilo storjeno. Da naredimo novejše, kar je že bilo narejeno. In tako oblikujemo in preoblikujemo prihodnost, vsak dan znova. To je naše poslanstvo. To delamo skupaj z vami. 

S pristno strastjo do las.

Schwarzkopf Professional 

Pri delu prepletamo ustvarjalnost, strast, znanje predvsem pa veliko  ljubezen do frizerskega poklica in frizerjev na sploh.  Naš največji dosežek je  veliko število mladih frizerjev katerih smo se s  svojim delom dotaknili in na njih vplivali.  V našem poslu se modne zapovedi menjajo v vse hitrejšem ritmu, trendi se spreminjajo iz dneva v dan.  Na  ulicah in v naših salonih še nikoli ni sobivalo toliko različnih osebnostnih stilov in toliko različnih barv las. 

Prav zato je Mič Styling ekipa za vas pripravila nove inspiracije, ki pa jih bo premierno predstavila prav na Slovenskem frizerskem festivalu. Da pa bo pričakovanje čim večje, naj vsebina kolekcije tokrat ostane skrivnost. 

Ekipa Subrina Professional že težko čaka na nastop na Frizerskem festivalu. Celo leto so člani ekipe delili svoje znanje s  frizerji po več kot 30 državah in nabirali nove izkušnje. Na odru se jim bo pridružilo veliko število modelov, poskrbeli bodo za dinamičen nastop in prikazali veliko novosti. Rdeča nit nastopa bo vsekakor pozitivna energija, zagnanost do dela in osebna motivacija.

[ad id=”5640″]
[ad id=”5492″]