Letošnji festival ocenjujemo kot izjemno uspešnega, saj smo uspeli privabiti na naš dogodek rekordno število ljudi. V veliki – Marmorni dvorani hale B na Gospodarskem razstaviču se je letos zbralo preko 1.100 obiskovalcev, poleg tega pa smo imeli letos tudi rekordnih 6 step by step seminarjev v manjših dvoranah (dvorane Povodni mož).

Tako se je vseh 6 step by step seminarjev udeležilo več, kot 520 ljudi in če pomislimo, da skoraj polovica od teh ni imela vstopnico za veliki dvorano, potem lahko povemo, da se je letošnjega festivala udeležilo preko 1.350 frizerjev in frizerk iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Italije, kar je za slovensko tržišče več kot odličen dosežek.

Nastopi tako na velikem odru, kot tudi v seminarskih dvoranah, so bili izvrstno pripravljeni in izvedeni na zelo visokem nivoju. 

Po končani prireditvo se je to odražalo tudi na izjemno zadovljnih obiskovalcih, ki so zvečer z nasmeški na ustih zapuščali Gospodarsko razstavišče in to  navkljub temu, da nas je skozi cel dan spremljalo sivo in deževno vreme.

Formula za zadovoljstvo slehernega obiskovalca je vsekakor v odličnem programu, pestri sejemski ponudbi in pa vsekakor tudi v pravem sejemskem ambientu, ki ga zagotovo nudi 

hala B ljubljanskega Gospodarskega razstavišča. Zato smo zelo ponosni, da nam je lani uspelo festival preseliti na to idealno lokacijo.

Že sedaj pa vsem skupaj zagotavljamo, da bo naslednji, 

19. Slovenski frizerski festival zagotovo najmanj tako kvaliteten in atraktiven, kot letošnji in zato vas že sedaj vabimo na ponovno snidenje naslednje leto ob istem času, na istem mestu.