Nova linija Echoes predstavlja 32 čudovitih barvnih odtenkov, ki temeljijo na edinstveni mešanici petih naravnih masel in olj ter lasem zagotavljajo dolgotrajno barvo in sijaj. Glavne sestavine barv Echoes so organsko kakavovo maslo, mangovo maslo, kokosovo olje, olje kukui, karitejevo maslo in ceramidi. Z njimi lahko svetlite do treh tonov, prikrijete do 100 % sivine in omogočite nadvse prijetno izkušnjo tudi stranki, saj so brez vonja in omogočajo enostaven nanos. 

Barve Echoes ne vsebujejo amonijaka, PPD, etanola, parabenov, parafina/mineralnih olj, sproščevalcev formaldehida, silikonov in parfuma. Zaradi tega na lase delujejo nežno ter z nižjim pH-jem poskrbijo, da je lasna kutikula manj odprta in posledično se lasje še manj poškodujejo.

Razvijalci ECD so narejeni na bazi naravno pridobljenega olja in so zasnovani posebej za doseganje najboljših rezultatov v kombinaciji z barvo za lase. S svojo kremno strukturo okrepijo delovanje barve, olajšajo uporabo in nanos ter poskrbijo za najboljši rezultat. Ne vsebujejo silikonov, mineralnih olj  in parabenov. Izbirate lahko med tremi vrstami glede na strukturo las, in sicer so na voljo:

• BLAGI ECD 2,5% je primeren za tanko in fino strukturo las, barvanje s temnejšimi odtenki ali barvanje ton na ton. 

• OBIČAJNI ECD 5,5% je kot nalašč za normalno strukturo las, barvanje s temnejšimi odtenki ali barvanje ton na ton. 

• MOČNI ECD 11,5%, idealen za močno in gosto strukturo las. 

Echoes prinaša celotno izkušnjo barvanja, saj smo razvili tudi šampon in balzam, ki poskrbita za odlično ohranjanje barve tudi doma. 

Dobrodošli na Echoes seminarjih, za več informacij se pozanimajte pri naših svetovalcih na terenu.