chwarzkopf Professional predstavlja najnovejšo negovalno kolekcijo, inspirirano iz kozmetične nege z napredno tehnologijo za izvorno lepoto vaših las: spoznajte NOVO BC Bonacure linijo! 

Temelj vsakega sodelovanja med frizerji in strankami je zaupanje…

… Zaupanje, da bo stranka dobila najboljšo storitev ob vsakem obisku v salonu

… Zaupanje, da bo frizer uporabil najboljše produkte na tržišču

… Zaupanje, da bo stranka odšla iz salona zadovoljna, čudovita in srečna

Izhajajoč iz 120-letne dediščine v prodorni negi las, Schwarzkopf Professional predstavlja najnovejši režim nege, ki slavi napredno tehnologijo z enostavno uporabo, za preprosto čudovite lase! 

NOVA BC Bonacure linija

Z BC Bonacure verjamemo v zagotavljanje prilagojene storitve za nego las, za vsako stranko posebej. Verjamemo v zagotavljanje najbolj naprednih tehnologij za frizerje, osnovanih na kozmetičnih sestavinah, inspiriranih iz nege kože. Verjamemo, da je lepota občutek, da je resnična in enostavna. Lepota je zaupanje!

#BELIEVEINCONFIDENCE 

NOVA TEHNOLOGIJA. IZVORNA LEPOTA.

Z zavzemanjem za inovativnost BC Bonacure asortiman prinaša čudovite lase za vsako stranko tako v salonu, kot doma, zahvaljujoč naprednim tehnologijam, ki jih navdihujejo kozmetični izdelki in prodorne, micelarne tehnologije. 

Specialne tehnologije za nego kože, kot so vlažilna hialuronska kislina, peptidi za obnovo, nega barvanih las s pH 4.5, kolagen za volumen, gladilni keratin in pomlajevalno Q10+ delovanje predstavljajo idealen BC Bonacure režim, ki ustreza vsaki vrsti las. 

Nove BC Bonacure kolekcije:

• BC Peptide Repair Rescue – za poškodovane lase

• BC Hyaluronic Moisture Kick – za normalne do suhe, skodrane lase 

• BC Q10+ Time Restore – za zrele lase

• BC pH 4.5 Color Freeze – za barvane in posvetljene lase

• BC Collagen Volume Boost – za delikatne do normalne strukture las

• BC Keratin Smooth Perfect – za grobe, težko obvladljive, vihrave lase 

Obsežen izbor izdelkov BC Bonacure omogoča frizerjem, da lase strank spremenijo z zaupanja vrednim pristopom k negi las; strokovna posvetovanja v salonu in rešitve, ki so prilagojene posameznim potrebam las pomenijo, da tako frizerji, kot tudi stranke lahko #verjamejo v zaupanje!

BC Bonacure ekipa influencerjev

Skupaj z lansiranjem BC Bonacure kolekcije, poteka tudi internacionalna #BelieveinConfidence kampanija, kjer uporabnice, 4 blogerke, z nami delijo njihove resnične zgodbe o dilemah in negi las:

Alexandra Pereira (@lovelypepa)

Caroline Silta  (@carolinesilta)

Jüli Mery (@juelimery)

Sendi Skopljak (@skopljak)

Sledite čudovitim, lasnim inspiracijam in spoznajte, kako so njihove dileme za lase rešene preko www.believeinconfidence.com – celoten portfelj izdelkov BC Bonacure lahko preučite na uradnem spletnem mestu Schwarzkopf Professional.

Odkrijte Schwarzkopf Professional na socialnih medijih preko @schwarzkopfpro in spremljajte BC Bonacure na socialnih medijih preko #BelieveinConfidence ter #BCbonacure.