V nedeljo, 21.oktobra, je v Ljubljani potekal že 19. Slovenski frizerski festival, v organizaciji revije Salon, na katerem je tudi letos sodelovalo podjetje HAIR BEAUTY z lasno kozmetiko Schwarzkopf Professional in Indola. Gre za največji frizerski dogodek v Adria regiji, katerega se je udeležilo pribižno 1.400 obiskovalcev. 

Schwarzkopf Professional razstavni prostor je vabil s predstavitvijo najnovejše kolekcije za obnovitev las – Bonacure Fibre Clinix, ki predstavlja nov mejnik hiper personalizirane nege las, za celo do 10x močnejše lase! 

Martina Klaut, SKP demonstratorka je podala vse strokovne informacije in predstavila svoja modela našim strankam, ki so navdušeno sprejele težko pričakovano, ekskluzivno salonsko linijo na našem tržišču. Na Indola razstavnem prostoru so kraljevali novi barvni balzami Colorblaster – velik hit na tržišču, v osmih barvnih odtenkih, 2 atraktivna modela je v živo predstavil Simon Volčič, Indola demonstrator. Poleg modno opremljenih razstavnih prostorov s produktnimi novostmi, pripomočki in trendi smo tudi letos poskrbeli za zabavni del z ekipo Slik-Slik Doživetja, kjer so se obiskovalci lahko slikali, prejeli fotografije za domov ter naredili še instagram/facebook objavo, vse le v nekaj minutah. Med glavno pavzo smo se posladkali s prefinjenimi sladicami iz restavracije Harfa v Ljubljani, čokoldano-sadna harmonija, ki nikogar ni pustila ravnodušnega.   

LIVE ON STAGE je našim akterjem pripadal kot tretji ekipi v 1. delu: KSFH Kristijan Petek, Gašper Karničar in gost – Zvonko Jovanović, regionalni Skp trener iz Srbije ter Željko Kalinić – član KSFH teama, so nam v 1. delu predstavili nove Essential Looks modne trende Redefining You Collection za jesen-zimo 2018/19, ki se v treh modnih zgodbah posveča individualnosti vsakega izmed nas. Izgledi so bili komercialno prilagojeni s poudarkom na nosljivosti, drznosti in drugačnosti. Novi odtenki Igora Take Over Lucid Nocturnes so v vsem sijaju zaživeli na modelih, naš heroj na področju stiliranja pa je novi Osis Memory net lak, ki je obogatil Osis session kolekcijo. 

KSFH team je v 2. delu nastopa predstavil še nove H-ADD modne trende za aktualno sezono, usklajeno kombinacijo detajlov iz preteklosti s fokusom na današnjem času, kontrastih in multifunkcionalnosti. 

Ob zaključku prireditve smo za finalno žrebanje, v izvedbi organizatorja – Revije Salon, prispevali 2 super nagradi s paketi artiklov Bonacure/Osis ter izobraževalnimi seminarji v našem studiju v Logatcu. Slavnostno smo proslavili 120 let delovanja Schwarzkopf Professionala v svetovnem merilu ter 25 let delovanja v Sloveniji. Mi verjamemo, da prihodnost pripada pogumnim in zato jo ustvarjamo.  

Iskrene čestitke in zahvala vsem nastopajočim in sodelujočim v sklopu podjetja Hair beauty d.o.o., našim              gostom iz Hrvaške in Srbije, organizatorju dogodka ter cenjenim strankam za udeležbo in podporo.

Skupaj z vami in strastjo do las se podajamo novim zmagam naproti!   

T.H.