Philip Martin’s, luksuzna znamka organske kozmetike, kmalu na Slovenskem trgu. Lastnik, Mauro Trimigliozzio, ki je pravi veteran na področju organske kozmetike, je želel ustvariti znamko ki ima čiste produkte, ki ne vsebujejo strupenih in kemičnih sestavin. 

Izdelki Philip Martin’s so izdelani brez glikola, metila, propila, sulfatov, parabenov in niklja, to so sestavine ki povzročajo draženje kože in alergije.

Philip Martin’s pripisuje velik pomen zdravju svojih strank. Italijanska znamka ima certifikat ekološka izdelava in uporaba naravnih sestavin, pridelanih iz rastlin in oreščkov. Zato so produkti neškodljivi. 

Linije izdelkov, ki jih Philip Martin’s nudi trgu, so šamponi, nege, maske, naravne barve za lase, izdelki za nego telesa, obraza, olja in veliko več.

Philip Martin’s Javorjev čistilni šampon (Maple Wash Shampoo)
Kaj naredi: Javorjev negovalni šampon na rastlinski osnovi je primeren za suhe, neobvladljive in kemično obdelane lase. Obnavlja elastičnost hkrati pa povečuje sijaj in lase puste mehke.

Še kratek nasvet: Šampon pustite delovati na laseh 1-2 minuti po masiranju. Naravni šamponi so sestavljeni iz naravnih sestavin, ki potrebujejo dalj časa, da jih lasje absorbirajo, vaši lasje bodo pridobili bogate proteine s tem procesom.