Inovacija v opori las – NOVI OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net lak z najbolj hitrim sušenjem doslej! 

Kar je prej izgledalo nemogoče, je sedaj realnost … 

Ikonična styling linija iz Schwarzkopf Professionala, OSiS+ Session Label, predstavlja novi OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net lak za lase; super koncentriran produkt, ki lase v trenutku posuši, vendar le-ti ostanejo voljni in prožni. Ta inovativna, nova generacija laka omogoča, da lase prekrtačimo, hkrati pa ne izgubimo oblike – kot nalašč za frizerje, ki želijo doseči ultimativen in neviden styling. Frizerji in stranke lahko sedaj odkrijejo novo vrsto opore, ki bo obogatila portfelj styling ponudbe z novim OSiS + Session Label Super Dry Memory Net lakom. 

Kako deluje OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net? 

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net je revolucionaren lak v koncentrirani obliki, ki zagotavlja povsem novo vrsto opore in učinka na laseh: 

Super hitro sušenje: izmed vseh lakov iz Schwarzkopf Professionala se najhitreje posuši*; zagotavlja takojšno oporo, brez obtežitve las.

Super koncentriran: v primerjavi z običajnimi laki za lase je koncentracija polimerov v tem laku približno 2x večja.

Super Memory učinek: lase lahko prečešemo, vendar še vedno ohranijo svojo obliko in oporo. 

Super učinkovit: s svojo koncentrirano formulo je 150ml pločevinka obstojna skoraj tako dolgo kot klasično 300ml pakiranje**.

Lak je odličen, ne pušča sledi, las ne zlepi, lahko se jih preoblikuje in spreminja v nove oblike, embalaža pa je privlačna in moderna. Nov styling heroj, ki ga priporočam vsem!«.

Schwarzkopf Professional Styling Ambasador, 

Kristijan Petek