Dobrodošli v Apothecary87 #TheManClub-u. Ekskluzivna znamka, ki nudi široko paleto vrhunskih izdelkov za moško nego brade in brkov, oblikovanje las in brivskih izdelkov ter značilne dodatke življenjskega stila. Nikoli ne mirujejo in so vedno v razvoju novih izdelkov moške nege, za vse potrebe moškega življenjskega stila.

Neodišavljeno olje za brado
S tem izdelkom se je naredil korak dalje, v želji ustvariti izdelke s čim manj vonja. Za razliko od konkurenčnih izdelkov, ki obljubljajo »brez vonja«, ne samo da namenoma niso dodajali vonjav, ampak dejansko odstranili naravne vonje, ki jih imajo naravna olja. Čeprav je Neodišavljeno olje brez vonja, bo vašo moško brado pustil mehko, zdravo in negovano. Sedaj lahko samozavestno nosite svojo najljubšo kolonjsko vodico z našim Neodišavljenim oljem in se moško podate v dan, vedoč, da ste zaradi Apothecary87 izdelka videti najbolje.

1893 Olje za britje
Ustvarjen za vlaženje brade pred nanosom kreme za britje in s tem omogoča lažje drsenje britvice po koži. Olje pomaga britvici pri opravljanju težkega dela, medtem ko vam omogoča gladko in zabavno izkušnjo in odpravlja grde zareze in ureznine. Za najboljši rezultat si obraz zmočite s toplo vodo in nanesite nekaj kapljic 1893 olja za britje. Sedaj je vaš obraz pripravljen za nadaljnjo uporabo kreme za britje.

MANitoba pomada
Vonjava MANitoba je prepojena s sladkimi vonji javorja in poimenovana po vrsti javorja, v Kanadi znanega kot Manitoba. Ta drevesa so v Kanadski divjini označena, saj iz njih pridobivajo javorjev sirup. Tako kot vaši lasje in brada, tudi Manitoba drevo, za boljšo rast potrebuje nego in obrezovanje. Manitoba pomada, na vodni osnovi, nudi močno obstojnost in sladek vonj javorja. Primerna za vse srednje dolge lase in zagotavlja sijoč zaključek.