SUBRINA PROFESSIONAL TEAM
Ekipa Subrina Professional že težko čaka na nastop na Frizerskem festivalu. Celo leto so člani ekipe delili svoje znanje s  frizerji po več kot 30 državah in nabirali nove izkušnje. Na odru se jim bo pridružilo veliko število modelov, poskrbeli bodo za dinamičen nastop in prikazali veliko novosti. Rdeča nit nastopa bo vsekakor pozitivna energija, zagnanost do dela in osebna motivacija.

KRISTIJAN PETEK KSFH, GAŠPER KARNIČAR, DIETER KAISER@ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
V Schwarzkopf Professionalu se zavedajo, da prihodnost pripada pogumnim. Inspirativnim in kreativnim. Zato ne verjamejo v napovedovanje prihodnosti. Oni jo ustvarjajo! Kreativna ekipa @Schwarzkopf Professional vam bo predstavila najnovejšo kolekcijo trendov za jesen/zimo 2019/2020: Essential Looks – Creating Tomorrow’s Colour Today. Barva odpira svet čudovitega navdiha – daje priložnost za domišljijo, kontrast, ustvarjanje in preoblikovanje, vključno s stilsko dovršenim, modnim izgledom. Ker raznolikost in pristnost ostajata največji svetovni zgodbi, nova kolekcija Essential looks dosega popolno ravnovesje s trendi, ki bodo všeč tako ljubiteljem visoke mode kot tistim, ki imajo radi preproste, nosljive,  vsakodnevno dostopne videze. Za dodatno popestritev bo ekipa KSFH predstavila nove modne trende Living Hair Collection, z inspiracijo iz 90-ih ter pristnim občutkom zavedanja današnjega časa.

MIČ STYLING
Vlaganje v znanje in nenehno izpopolnjevanje, svoboda ustvarjanja in uresničevanje svojih kreativnih idej je bilo vedno Mičevo vodilo, ki ga je zelo uspešno prenesel na svoje zaposlene. Še posebej visoko raven dosega kreativni Art Team, delujoč že vse od leta 1997. Izvirna ustvarjalnost, tehnična dovršenost, podiranje tabujev, kreiranje na prvi pogled nemogočega, odstiranje iluzij – vse to so odlike vrhunske ekipe, ki svoje znanje, navdihe in umetniško kreativnost predstavlja tudi na tujih odrih. Brezhibni profesionalizem, tehnično dovršeno striženje, glamurozno spenjanje in navdihujoče barvanje vedno znova navduši še tako zahtevnega gledalca. Njihov moto je preseči pričakovanja, presenetiti z idejami in znanjem ter omogočiti vpogled v njihovo kreativnost, ki se odraža v nosljivosti in prepoznavnosti kakovostne modne pričeske. Vabljeni v družbo ustvarjalne Mič styling ekipe Art Team. Podarite si priložnost in odšli boste spremenjeni. 

METOD TASIČ & FRINGE@SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
Unikum vsakega posameznika so lasje, ki narekujejo lepoto, izražano v vsej svoji lepoti. Metod Tasič in Fringe ekipa iz Srbije, (Dejan Kostić in Dejan Nikolić) bodo predstavili zadnje kolekcije, ki poudarjajo samosvojost skozi obliko las. Ekipa si šteje v čast, da bo lahko del jubilejnega frizerskega festivala, kjer bodo skupaj nastopili prvič. Strast do las in konstantno izobraževanje sta njihovo vodilo, kar se odraža v njihovem delu … le to pa bi radi podelili z vami.

STEVO HAIR ACADEMY TEAM
Stevo z ekipo (Helena in Žan) ter asistenti, bodo na jubilejnem festivalu predstavili svojo najnovejšo kolekcijo frizur za leto 2020, ki ima zaenkrat delovni naslov Obsession. Dominirajo geometrično ostrižene forme, enobarvne nijanse z dodatkom posameznih delov kontrastnih barv. Prav tako bodo predstavili tudi True Beauty by Keune kreacije. Verjamejo, da bo publika navdušena z njihovim nastopom, seveda pa ne morjoo odkriti še vseh podrobnosti in presenečenj, ki jih pripravljajo za nastop na velikem odru!

MATRIX TEAM
Za letos s ponosom predstavljajo množico sijajnih nijans skozi 3 skupine modelov; blond, Brinette in Vivid. Njihovi demonstratorji bodo nesebično predstavili formule, kot tudi tehnike s katerimi dosegajo fantastične in nosljive trendy videze. Po predstavi na odru pa vas vabijo na druženje in po kakšen nasvet na najihovo stojnico (Nobelcos group – Matrix) v hali A. Bodite ponovno z njimi in odkrijte s kakšno lahkoto in enostavnostjo do neverjetnih rezultatov.

[ad id=”5865″]