[ad id=”5488″]

V frizerskem svetu je izpopolnjevanje in razvijanje veščin osnovni pogoj za uspešno delo s strankami, saj jim le tako lahko ponudimo sodobno in kakovostno storitev.  Tudi naš tim se nenehno izobražuje in uči, da bi lahko vam ponudil edinstveno učno izkušnjo. Pridružite se nam na posebnem seminarju, kjer boste  pridobili nove inspiracije in trike legendarnega Mič Styling art teama. Dobrodošli

Na specialnem seminarju se tudi letos aktivno predstavlja inspirativna frizerska ekipa Matej Bogataj & Trinity Team Slovenija, profesionalne lasne kozmetike Trinity & Tailor’s, katero sestavljajo:  Matej Bogataj – član mednarodnega artističnega teama Trinity; Janja Modrijan – Trinity Colors; Matic Švigelj – Tailor’s Shaving in gost Rok Černe – Tailor’s Shaving. Tailor’s predstavlja nove modne trende za moške – Signature Looks 2.0 za jesen zimo 2018/2019, s poudarkom na dovršeno strukturiranih in oblikovanih stylingih, urbanim pridihom in produktnimi novostmi, s katerimi bo kreiranje trendov za moške še bolj navdihujoče. Trinity predstavlja novo linijo nege Trinity Haircare z napredno tehnologijo, nove modne smernice za jesen/zimo 2018/2019 z osnovnim sporočilom, da je potrebno živeti tukaj in sedaj, z dominantnimi izgledi, novimi tehnikami in modnimi koloracijami za vrhunske rezultate.  Najboljše, kar vam lahko ponudimo – v svoji najčistejši  obliki – umeščeno v vrhunsko lasno kozmetiko  Trinity & Tailor’s ustvarjeno za vas. 

Predstavljamo vam novega Keune ambasadorja premium moške linije 1922 by J.M. Keune. Marko Šimunovič je eden izmed najuspešnejših in strokovno podkovanih brivcev v naši regiji ter lastnik frizerskega salona in akademije v  Zagrebu. V preteklih nekaj letih ste ga nekateri že imeli čast spoznati kot člana ekipe The Barbers, ki je bila med prvimi v preporodu brivcev. Na look&learn seminarju  bodo predstavljena komercialna in barberska striženja ter oblikovanja brade.

Patrick Schlicher je odrastel v brivski družini, tako da se je začel ukvarjati s tovrstnim delom že v rani mladosti. Ko je dopolnil 16 let, je svojo kariero začel na frizerski akademiji, poleg tega pa je vodil tečaj usposabljanja na akademiji Wella v mestu Amstelveen, kjer je bil asistent številnim znanim frizerjem. Po izobraževanju je želel pridobljeno znanje še nadgraditi, zato se je njegova pot nadaljevala v Nemčiji in sicer na akademiji Junge&Michaelis v Kölnu, kjer se je usposabljal na področju striženja, barvnih tehnik,  preoblikovanju tehnik in dela na odru.  Po več letih dela v uglednih salonih, pri frizerjih kot sta “Oliver Schmidt” v Dusseldörfu in “Laurent Intercoifure” in Utrechtu, je utrdil svoje znanje na področju kreativnega izobraževanja.  Patrick je 7 let delal, kot kreativni vodja podjetja Schwarzkopf Professional, odgovoren je bil za tehnična usposabljanja, predstavitve in “show” predstave frizerjev na področju Beneluksa. Pogosto je sodeloval na “show” predstavah in predstavitvah v tujini, med drugim tudi v Berlinu, Hamburgu, Parizu, Londonu, Barceloni, Kuala Lumpurju in Bangkoku. Trenutno je zaposlen kot glavni trener na Balmain Hair Couture, za katerega opravlja mednarodna izobraževanja in predstavitve. Pogosto dela tudi kot samostojni frizer, za različna fotografiranja in modne revije ter oblikuje svoje lastne lasne kolekcije.  Osredotoča se na tehnike komercialnega treninga in na bolj osebno sodelovanje, ki je povezano z videzom potrošnikov in njihovim življenjskim stilom. Seveda pa je pozoren tudi na modo in nove trende, vendar pa mu je bolj pomembno, da frizura okrepi posameznikovo osebnost, ne glede na trend.

#INFLUENCE[R]  collection  STEVO team @ KEUNE Slovenija  INFLUENCE[R] je najnovejša kolekcija Stevo salon & Academy teama, ki jo bodo prikazali na letošnjem Slovenskem frizerskem festivalu. Influence poosablja vpliv na okolico s svojo podobo in izgledom! Kolekcija je inspirirana z 80-imi in 90-imi leti, oblikovana v duhu sedanjih trendov, sodobne ženske, ki izžareva eleganco, feminizem, svobodo gibanja las in sofisticiranost barvnih nijans.  Striženje las je natančno, lasje so deljeni v tanjše sekcije, različne dolžine so individualizirane, z daljšimi prednjimi deli. Barve so mešanica toplih blond tonov, bakrenih, pastelnih in rdečih nijans, ki so enobarvne, ali se prelivajo s prameni in freehand tehnikami.

LISAP TEAM – nam bo letos predstavil najnovejše trende iz same prestolnice mode – Milana. S kolekcijo Bloom nam bodo pokazali kako »cveteti« tudi v jeseni in zimi 2019. Gusty in Ula sta že pripravljena na vas. GUSTY A. JESENKO Znan zvezdniški frizer in stilist, ki že več kot 15 let navdušuje. Njegovo delo spremljamo v priznanih modnih revijah in na televiziji, sodeloval je z znanimi Slovenci, oblikoval pričeske za resničnostne showe in razne lepotne in glasbene prireditve, prav tako pa je sodeloval kot demonstrator na mednarodnih odrih. Izobraževal se je doma in tudi v tujini. Svoje znanje je že večkrat predstavil na raznih sejmih in predstavitvah za LISAP Slovenija.  ULA ISTENIČ Mlada, nadobudna frizerka, ki je svoje izkušnje nabirala tako doma, kot tudi v tujini, na  različnih prireditvah in gledališčih  s priznanimi  frizerskimi in maskerskimi mojstri. Že nekaj let s svojim znanjem frizira in stilira za odre, filme, TV oglase in fotografiranja. Svojo kreativo pa sedaj dopolnjuje  na izobraževalnih seminarjih in v lastnem salonu.

[ad id=”5640″]
[ad id=”5492″]